Skip to main content

Wie zijn we

Revers & Co is uw partner voor professionele en betaalbare websites. Wij ontwerpen en bouwen websites met Joomla! en WordPress, de meest populaire en gebruiksvriendelijke systemen ter wereld. Of u nu een eenvoudige website wilt of een uitgebreide webshop, wij kunnen u helpen uw online doelen te bereiken.

Waarom kiezen voor Revers & Co?

  • Wij zijn een klein en persoonlijk team met meer dan 10 jaar ervaring in webdesign.
  • Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf.
  • Wij leveren maatwerk en zorgen voor een uniek en passend ontwerp dat aansluit bij uw huisstijl en doelgroep.
  • Wij zijn klantgericht en staan altijd voor u klaar. U kunt ons snel en makkelijk bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp.
  • Wij werken snel en efficiënt. Wij leveren uw website binnen de afgesproken tijd en budget op.
  • Wij bieden een uitstekende service en ondersteuning na oplevering.
  • Wij zorgen voor het onderhoud, de updates en de beveiliging van uw website.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis offerte of adviesgesprek. Wij horen graag van u!

Geschiedenis

Na enkele jaren stoeien met eenvoudige statische HTML websites ontstond de mogelijkheid een opleiding te volgen bij De Digitale Academie te Deventer. De mogelijkheden die toen ontstonden door de kennismaking met Joomla! en WordPress waren enorm. Een besmetting met het webdesignvirus was het gevolg en het ontwerpen en onderhouden van websites is een onderdeel geworden van de dagelijkse bezigheden.

“Een besmetting met het webdesignvirus was het gevolg”

Klantenkring

De klantenkring van Revers en Co bevindt zich grotendeels in Enschede en omgeving. Revers en Co werkt voornamelijk voor particulieren, basisscholen en MKB bedrijven.

Door nauw contact met de klant proberen we het idee van de klant om te zetten in een goed werkende website waarbij de klant zelf de inhoud kan wijzigen of inhoud kan toevoegen. Het maakt daarbij niet uit of het een eenvoudige particuliere website betreft of een grote website met veel functionaliteiten.

“Door nauw contact met de klant proberen we het idee van de klant om te zetten in een goed werkende website”