Wie zijn we

Revers & Co is door Rudi Evers en Corinne Evers in januari 2011 opgericht. We zijn een kleinschalig webdesign bureau gespecialiseerd in Joomla! en WordPress websites.

Geschiedenis

Na enkele jaren stoeien met eenvoudige statische HTML websites ontstond de mogelijkheid een opleiding te volgen bij De Digitale Academie te Deventer. De mogelijkheden die toen ontstonden door de kennismaking met Joomla! en WordPress waren enorm. Een besmetting met het webdesignvirus was het gevolg en het ontwerpen en onderhouden van websites is een onderdeel geworden van de dagelijkse bezigheden.

“Een besmetting met het webdesignvirus was het gevolg”

Klantenkring

De klantenkring van Revers en Co bevindt zich grotendeels in Enschede en omgeving. Revers en Co werkt voornamelijk voor particulieren, basisscholen en MKB bedrijven.

Door nauw contact met de klant proberen we het idee van de klant om te zetten in een goed werkende website waarbij de klant zelf de inhoud kan wijzigen of inhoud kan toevoegen. Het maakt daarbij niet uit of het een eenvoudige particuliere website betreft of een grote website met veel functionaliteiten.

“Door nauw contact met de klant proberen we het idee van de klant om te zetten in een goed werkende website”

Revers & Co

Bosven 12

7534 NB Enschede

Telefoonnummer: 0644056678

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede
Nummer: 83085858

Algemene voorwaarden