Skip to main content

Wat kunnen we

Revers en Co is uw partner voor het creëren van een professionele en aantrekkelijke website. Wij hebben de kennis en ervaring om u te helpen met alle aspecten van webdesign en -ontwikkeling, zoals:

 • Het kiezen van een geschikt Content Management Systeem (CMS), zoals Joomla! of WordPress, waarmee u zelf uw website kunt beheren en aanpassen. Joomla! en WordPress zijn populaire en gebruiksvriendelijke CMS'en die u veel mogelijkheden bieden om uw website naar wens in te richten. Wij kunnen u adviseren over welk CMS het beste past bij uw doelstellingen en wensen.
 • Het opzetten van een webshop, zodat u uw producten of diensten online kunt verkopen.
 • Het integreren van een digitaal nieuwsbrievensysteem, zodat u uw klanten op de hoogte kunt houden van uw aanbiedingen en nieuws.
 • Het starten van een webblog, zodat u uw expertise en visie kunt delen met uw doelgroep. 
 • Het maken van foto presentaties, zodat u uw werk of portfolio kunt laten zien.
 • Het ontwerpen van een logo, zodat u een herkenbare en unieke huisstijl heeft.
 • Het ontwikkelen van folders / flyers, zodat u uw bedrijf offline kunt promoten.

Daarnaast kunnen wij ook korte bedrijfsvideo's voor social media of uw website verzorgen, in samenwerking met gespecialiseerde derde partijen.

Onderhouden van uw website

Een website is een belangrijk visitekaartje voor uw bedrijf. Het is daarom essentieel dat uw website goed functioneert, aantrekkelijk is en de juiste informatie bevat. Maar dat is niet genoeg. U moet ook uw website regelmatig onderhouden om te voorkomen dat deze gehackt wordt, verouderd raakt of niet meer voldoet aan de eisen van de zoekmachines.

Revers en Co kan u helpen met het onderhouden van uw website. Wij bieden de volgende diensten aan:

 • Het uitvoeren van updates voor uw website en de componenten die u gebruikt, zoals plugins, thema's en modules. Updates zorgen ervoor dat uw website veilig, snel en compatibel blijft met de nieuwste technologieën en trends.
 • Het maken van back-ups van uw website voordat we updates uitvoeren. Zo kunnen we altijd terugkeren naar de vorige versie als er iets misgaat tijdens het updaten.
 • Het aanmaken of wijzigen van pagina's, het plaatsen van nieuws, het toevoegen of vervangen van foto's en het updaten van uw social media accounts. Zo houdt u uw website actueel, relevant en interessant voor uw bezoekers en klanten.
 • Het informeren van de zoekmachines over de wijzigingen op uw website. Zo zorgen we ervoor dat uw website goed vindbaar blijft in Google en andere zoekmachines.

Met onze onderhoudsdiensten kunt u zich concentreren op uw core business, terwijl wij zorgen voor uw online aanwezigheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten.