Wat gebruiken we

CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een website te beheren. Met een CMS kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn website. Een website gemaakt met een CMS is met name geschikt voor websites die regelmatig geactualiseerd moeten worden. Voorbeelden hiervan zijn nieuwssites, weblogs of de website van een basisschool waarin de groepen telkens hun activiteiten tonen.

Een CMS maakt gebruik van een database, waarin de weer te geven informatie wordt opgeslagen. Het bewerkingsscherm hiervan doet vaak denken aan een tekstverwerkingsprogramma zoals bijvoorbeeld Microsoft Word. Het beheerdersdeel wordt meestal afgeschermd door een login.

Joomla

Joomla is een van de content management systemen (CMS), dat de mogelijkheid biedt websites en online applicaties te bouwen. Er zijn veel mogelijkheden om Joomla uit te breiden met verschillende modules en plugins zodat het bijna aan elke vraagstelling kan voldoen. Hierdoor behoort Joomla tot een van de meest populaire webbouw pakketten. Bovendien is Joomla een Open Source projecten en is voor iedereen vrij beschikbaar.

“er zijn veel mogelijkheden om Joomla uit te breiden zodat het bijna aan elke vraagstelling kan voldoen”

Wordpress

WordPress is een van de andere Open Source projecten op het web. Dit betekent dat er honderden mensen over de wereld bezig zijn met de ontwikkeling hiervan.  WordPress is de afgelopen tijd enorm doorontwikkeld en is uitstekend te gebruiken als Content Management Systeem (CMS). Met name weblogs  maken gebruik van WordPress. Ook kan een WordPress website uitgebreid worden met plugins (contactformulier, zoekmachine optimalisatie, social media etc.).

“vroeger maakte met name weblogs gebruik van WordPress, maar tegenwoordig kunnen zelfs webshops gebouwd worden met Wordpress”

Mailchimp

Met Mailchimp kan de klant zelf professionele nieuwsbrieven versturen. Het kan een volledige nieuwsbrief zijn met foto’s of een simpel kort bericht. Om nieuwsbrieven met Mailchimp te kunnen versturen is een account bij Mailchimp nodig.

Revers & Co kan uw Mailchimp account inrichten en beheren.

Bestaande lijsten met e-mailadressen kunnen worden overgezet naar het Mailchimp account. De vormgeving van de nieuwsbrief kan volledig worden aangepast naar de huisstijl met als resultaat professioneel uitziende mailings, e-maillijsten die je na één keer invoeren telkens weer kunt gebruiken en de mogelijkheid om voorkeuren van ontvangers aan te geven (platte tekst of html).

In het Mailchimp account is goed te zien hoe vaak de nieuwsbrieven geopend zijn, hoeveel er niet goed zijn aangekomen en wie erop heeft doorgeklikt.

Mailchimp is te gebruiken door iedereen die mailings stuurt naar bijvoorbeeld klanten, ouder/verzorger, relaties of werknemers, en daar een professionele vorm voor wil hebben.

"met Mailchimp kan de klant zelf professionele nieuwsbrieven versturen"

Revers & Co

Bosven 12

7534 NB Enschede

Telefoonnummer: 0644056678

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Enschede
Nummer: 83085858

Algemene voorwaarden